Chemokuur

U voelt zich goed wanneer u er verzorgt uitziet. Daarom kan een goed haarwerk zo belangrijk zijn. Chantal's Hairstyling levert een ruime keuze haarwerken voor zowel dames, heren en kinderen.

Bij kinderen zien wij de laatste tijd steeds meer alternatieven, zoals een leuke pet eventueel in combinatie met een lange vlecht of bij voorbeeld dreadlocks. Als de kaalheid het gevolg is van een chemokuur dan is maatwerk niet verstandig omdat de levertijd van maatwerk 6 tot 12 weken kan zijn. Ook weet u niet in welke mate en wanneer uw haar kan gaan uitvallen. Confectie haarwerk op maat vermaken is wel mogelijk, zelfs binnen enkele dagen. 

Wij raden u aan om een afspraak te maken voordat uw haar gaat uitvallen. U kunt ook een recente foto meenemen. Wanneer u een keus heeft gemaakt, dan reserveren we het haarwerk kosteloos tot u ons nodig heeft. 

Indien u geen haarwerk nodig heeft, dan halen we het zonder kosten uit het reservering. Een reserve haarwerk is meestal niet nodig. Zodra uw haar gaat uitvallen kunnen we direct uit de reservering leveren. Indien het montuur op maat moet worden vermaakt is er een levertijd van hooguit 2 dagen. Een eenmaal geleverd haarwerk kunnen wij niet meer terug nemen. 

Reserveren

Een chemokuur behandeling heeft vaak gedeeltelijke of volledige kaalheid als bijwerking. Soms is er sprake  van een licht haarverlies en is het dragen van een pruik niet altijd nodig. Chantal's Hairstyling geeft u de mogelijkheid een uitgezocht haarwerk tijdelijk kosteloos te reserveren. Het haarwerk kan worden afgeleverd als u het 
daadwerkelijk nodig heeft. Bij uw intakegesprek wordt u daar over nader geïnformeerd.